Tommy Myllymäki vinner!

1978 – Tommy föds på BB i Katrineholm

1994-1997 – Restaurangskola i Katrineholm

1997-1998 – Kock i flottan

1999-2001 – Kock, Restaurang Gondolens festvåning

2001 – Kock, Eriks bakficka

2001-2002 – Kock, Ulriksdahs Wärdshus

2002-2003 – Kock, Hotell Borgholm

2003-2004 – Kock, Pontus in the Green House

2004-2005 – Kock, Kursledare Aptit Stockholm, matlagningskurs

2005-2006 – Köksmästare, Hotell Borgholm

2006-2007 – Köksmästare, Pontus by the Sea

Från 2007 – Ägare/Krögare Julita Wärdshus

2007 – Årets Kock

2009-2010 – Krögare Den Småländska Kolonin

Från 2011 – Krögare Restaurang Spira

Från 2011 – Ägare/Krögare Jönköpings Matbolag

Från 2011 – Bocuse d´Or, sliverplacering

Från 2012 – Kreativ ledare, Sturehof samt Riche

2014 – Guld Bocuse d´Or Europa 2014

2015 – Brons Bocuse d´Or 2015

2016 – Gastronomiska Akademiens Guldmedalj Januari