Hösten har dragit fram med en rasande fart. Segern i kockarnas kamp känns ju förstås ärofylld, men det händer/ har hänt mycket mer än så.

Mitt Kök : 5 minuters middagstips  i Tv4  har rullat vidare med 2-3 dagars arbete/ vecka. Jag har i år gjort ca 4-5 avsnitt / vecka vilket gör att vi snart närmar oss 200 avsnitt. Ganska bra jobbat.

Nu närmar sig även öppningen av Sjön som jag hoppas blir av den 12 december, allt beror på hur vi klarar myndigheterna. Restaurangen Sjön är min första egna restaurang, vilket känns otroligt kul och spännande. Läget på restaurangen är helt magiskt, man förstår det inte förrän man är på plats! Jens Fager, min gode vän sedan skoltiden gör inredningen, som går i gråskala med inslag av rött och ek. Maten kommer att vara min mat, förhoppningsvis god och okomplicerad men ändå intressant och raffinerad.

Parallellt med allt detta jobbar jag också för fullt med öppningen av” Taverna Brillo” Sturehof koncernens nya restaurang. Ett fin fint projekt signerad Jonas Bohlin för inredningen.

Vi ses!

Postad: 13 Nov 2012