
1978 – Tommy föds på BB i Katrineholm
1994-1997 – Restaurangskola i Katrineholm
1997-1998 – Kock i flottan
1999-2001 – Kock, Restaurang Gondolens festvåning
2001 – Kock, Eriks bakficka
2001-2002 – Kock, Ulriksdahs Wärdshus
2002-2003 – Kock, Hotell Borgholm
2003-2004 – Kock, Pontus in the Green House
2004-2005 – Kock, Kursledare Aptit Stockholm, matlagningskurs
2005-2006 – Köksmästare, Hotell Borgholm
2006-2007 – Köksmästare, Pontus by the Sea
Från 2007 – Ägare/Krögare Julita Wärdshus
2007 – Årets Kock
2009-2010 – Krögare Den Småländska Kolonin
Från 2011 – Krögare Restaurang Spira
Från 2011 – Ägare/Krögare Jönköpings Matbolag
Från 2011 – Bocuse d´Or, sliverplacering
Från 2012 – Kreativ ledare, Sturehof samt Riche
2014 – Guld Bocuse d´Or Europa 2014
2015 – Brons Bocuse d´Or 2015
2016 – Gastronomiska Akademiens Guldmedalj Januari